Over ons

Beebielove ontwerpt kleding voor kinderen in de maten 50 tot en met 104. Kinderkleding ontworpen om te verrassen en inspireren. Op een originele en hippe manier worden diverse thema's vertaald in een modern jasje.

Kortgeleden is er een Never Out Of Stock lijn gelanceerd: Beebielove Basics.
Deze lijn legt de focus op betaalbare kleding, van hoge kwaliteit en met een leuk design. Speciaal voor de allerkleinsten. Ook erg leuk als kraamcadeautje ;)

Beebielove maakt altijd gebruik van lekker zittende, zachte materialen en mooie originele details. Want, there’s no love like Beebielove…

Beebielove is verkrijgbaar in ruim 200 betere baby- en kinderspeciaalzaken in Nederland, België en Duitsland.

Onze labels
In 2013 heeft Beebielove een nieuw meisjeslabel geïntroduceerd, Little Miss Juliette. Een label met een knipoog naar Beebielove maar dan voor stoere meiden van 4 tot 14 jaar. 

In 2017 is Jumping The Couch gelanceerd; een jongenslabel in de maatcategorie 98/104 tot en met maat 158/164. Geïnspireerd door digitalisering waarbij smartphones en tablets een favoriet stuk speelgoed zijn geworden ontstond het idee voor dit boys label. JTC legt de nadruk op een unplugged lifestyle met spelen versus gamen. De prijscategorie ligt gelijk met Little Miss Juliette met een uitgebalanceerde verhouding tussen prijs en kwaliteit.