Over ons

Beebielove ontwerpt kleding voor kinderen in de maten 50 tot en met 104. Kinderkleding ontworpen om te verrassen en inspireren en het gevoel van toen, waar we toch stiekem allemaal een beetje naar verlangen, naar boven te halen. Op een originele en hippe manier worden concepten van toen vertaald in een modern jasje. Beebielove maakt gebruik van lekker zittende, zachte materialen en mooie originele details. Want, there’s no love like Beebielove…

Beebielove is verkrijgbaar in ruim 200 betere baby- en kinderspeciaalzaken in Nederland, België en Duitsland.

In 2013 heeft Beebielove een nieuw meisjeslabel geïntroduceerd, Little Miss Juliette. Een label met een knipoog naar Beebielove maar dan voor stoere meiden van 4 tot 12 jaar. Meer informatie is te verkrijgen op www.littlemissjuliette.com.

In 2017 is Jumping The Couch gelanceerd; een jongenslabel in de maatcategorie 98/104 tot en met maat 152. Geïnspireerd door digitalisering waarbij smartphones en tablets een favoriet stuk speelgoed zijn geworden ontstond het idee voor dit boys label. JTC legt de nadruk op een unplugged lifestyle met spelen versus gamen. De prijscategorie ligt gelijk met Little Miss Juliette met een uitgebalanceerde verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Meer informatie is te vinden op www.jumpingthecouch.com.